De afgelopen 2 weken stonden in het teken van het werven van nieuwe Luchtverkenners!

Via Hart in Sport krijgen kinderen de kans om 4 weken achter elkaar bij de verschillende speltakken van Scouting Hellevoetsluis te gaan kijken. Op 22 mei was het de beurt aan de Luchtverkenners. Deze 10 kinderen hebben bij ons vliegers gemaakt, pannenkoeken gegeten, geklommen in bomen en ze zijn met spectro in de weer geweest.

De piloten bemande hierbij de 4 posten en gaven telkens de uitleg.

Op 29 mei waren de kijkdagen bij de Luchtverkenners. Hierbij zijn er ca. 30 kinderen komen kijken bij de Luchtverkenners. Deze groep bestond voor het grootste deel uit welpen die komend jaar mogen gaan overzwemmen. Zij moeten nog een keuze gaan maken naar welke speltak ze het liefste toe zouden gaan. Daarom krijgen ze de mogelijkheid om de komende weken bij alle speltakken een keertje op proef mee te draaien. Daarnaast waren er ook een aantal kinderen die al eerder op de wachtlijst terecht waren gekomen. De hele groep heeft tijdens de opkomst, net als de hart in sport kinderen een week eerder, vliegers gemaakt, pannenkoeken gegeten, geklommen in bomen, vossenjacht gedaan en zijn met spectro in de weer geweest.

Tijdens deze opkomst hebben alle Luchtverkenners hun inzet getoond bij het geven van de instructies en begeleiding bij de verschillende posten.

Al met al waren het 2 drukke dagen die ervoor zullen zorgen dat we volgend jaar bij de Luchtverkenners weer een volle groep zullen hebben!

Als afsluiting van de opkomst van 29 mei hebben wij als groep ook nog even Danny en Kirsten in het zonnetje gezet omdat zij aankomende zomer een mini-Luchtverkenner verwachten!